Van Praag zet Valentijn Driessen op zijn plek: ‘Je bent geil op berichtjes van mij’

Bron: ajaxfanzone.nl

Michael van Praag heeft zaterdag keihard teruggeslagen naar Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf had in zijn column eerder die week stevige kritiek op de aanstaande benoeming van Van Praag als RvC-voorzitter van Ajax. De 75-jarige sportbestuurder legt bij NH Radio Sportcafé – waar Driessen ook te gast is – uit dat de vork heel anders in de steel zit dan de journalist voorstelde.

“Met Van Praag en Van Wijk (erelid en oud-commissaris van Ajax, red.) kiest bestuursvoorzitter Boekhorst voor de oude, incestueuze Ajax-kliek in de RvC. Bedenkelijk als je weet dat Van Praag en Van Wijk als ereleden de nieuwe bestuursraad vormden en Boekhorst als voorzitter”, zo schreef Driessen vrijdag. Van Praag is niet van die woorden gediend. “Jij mag die mening best zijn toegedaan, Valentijn, maar als jij mij en Leo daarvan beschuldigt, vind ik dat een belediging. Daarmee ontkracht je je eigen verhaal”, aldus Van Praag in het radioprogramma.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/01/van-praag-zet-valentijn-driessen-op-zijn-plek-je-bent-geil-op-berichtjes-van-mij/

Gegevens