Bestuursraad

‘Van Praag en Van Wijk moeten per 1 juli het veld ruimen bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Michael van Praag zal binnenkort terugtreden uit de Raad van Commissarissen van Ajax, zo maakt Het Parool donderdag bekend. Eerder kondigen Annette Mosman, Georgette Schlick en Cees van Oevelen hun vertrek al aan, en snel zullen ook Leo van Wijk en Van Praag aftreden. Danny Blind en Louis van Gaal zullen wel bij Ajax blijven. Ook Jaap de Groot verwacht dat Michael van Praag en Leo van Wijk Ajax vanaf 1 juli zullen verlaten, zo meldt de journalist bij BNR Nieuwsradio.

Kroes per direct terug in andere functie bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Alex Kroes keert per direct terug bij Ajax, meldt de club donderdagmiddag zelf in een persbericht. Kroes keert niet terug als algemeen directeur, maar gaat de rol van technisch directeur vervullen in Amsterdam. Kroes begon in maart als algemeen directeur bij Ajax, maar werd twee weken later door de Raad van Commissarissen geschorst. Hij werd verweten te handelen met voorkennis, daar hij vlak voor zijn officiële aanstelling aandelen kocht in de club.

Telegraaf: ‘Van Praag wil Ajax-leden overtuigen van noodzaak ontslag Kroes’

Bron: ajaxfanzone.nl

Michael van Praag wil donderdag tijdens de ingelaste ledenbijeenkomst de Ajax-leden overtuigen van de noodzaak om algemeen directeur Alex Kroes te ontslaan, zo meldt De Telegraaf vandaag. Donderdagavond komt Van Praag, als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ajax, tekst en uitleg geven over de schorsing en het plan om de samenwerking met Kroes permanent te beëindigen.

Pages

Subscribe to Bestuursraad