Bestuursraad

‘Van Halst keert onder dwang niet terug in RvC; Ook Schlick, Van Oevelen en Mosman binnenkort out’

Bron: ajaxfanzone.nl

Uit het persbericht van Ajax kwam onlangs naar buiten dat Jan van Halst er zelf geen goed gevoel bij zou hebben om terug te keren in de Raad van Commissarissen van Ajax , maar bij De Telegraaf hoorde men iets anders: Volgens de krant gebeurt het vertrek van Van Halst ‘onder dwang’. Eerder zou Pier Eringa al onder druk van de bestuursraad zijn vertrokken en Van Halst zou de volgende zijn.

Van Praag zet Valentijn Driessen op zijn plek: ‘Je bent geil op berichtjes van mij’

Bron: ajaxfanzone.nl

Michael van Praag heeft zaterdag keihard teruggeslagen naar Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf had in zijn column eerder die week stevige kritiek op de aanstaande benoeming van Van Praag als RvC-voorzitter van Ajax. De 75-jarige sportbestuurder legt bij NH Radio Sportcafé – waar Driessen ook te gast is – uit dat de vork heel anders in de steel zit dan de journalist voorstelde.

Voorzitter RvC: ‘Mislintat wordt nu niet aangepakt uit angst voor represailles’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax laat externe adviseurs weliswaar een onderzoek instellen naar Sven Mislintat, toch is de directeur voetbalzaken niet geschorst door de club. Volgens Pier Eringa, de voorzitter van de Raad van Commissarissen, heeft dat te maken met de angst voor juridische vergeldingsacties van de directeur, zo bevestigd Eringa op de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (BALV) van Ajax woensdagavond.

Pages

Subscribe to Bestuursraad