De Boer: ”Wij willen winnen met goed voetbal”

Bron: ajax1.nl

Ajax treft zondagmiddag in Kerkrade Roda JC, de nummer zeven van de Eredivisie. De Limburgers zijn de enige ploeg in de Eredivisie die thuis nog niet heeft verloren. ,,Wij hebben er een goed geloof in dat die wedstrijd voor ons op het juiste moment komt”, aldus trainer Frank de Boer tijdens de persconferentie op vrijdag voor de wedstrijd.

De Boer kan nog niet beschikken over de reeds langdurig geblesseerden Kenneth Vermeer, Nicolas Lodeiro en Bruno Silva. Bovendien is Gregory van der Wiel, die vrijdag ziek naar huis ging, geschorst. Teemu Tainio loopt stage bij Red Bull New York. De overige Ajacieden zijn allemaal beschikbaar voor de belangrijke uitwedstrijd tegen Roda JC.

Over de invulling van zijn elftal wilde De Boer nog niet veel kwijt. Ook de spelers zullen zaterdag pas horen wie waar komt te spelen. ,,Siem de Jong en Mounir El Hamdaoui zijn heel verschillende type spitsen. Ik wil me niet vastpinnen op een vaste spits. Dat bepalen we in de loop van de week. Aan welk type spits we tegen Roda JC behoefte denken te hebben, zal je zondag zien.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-wij-willen-winnen-met-goed-voetbal/