Stage

Huntelaar keert in technische functie terug bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas Jan Huntelaar is terug bij Ajax. Hij gaat ondersteunen in het technische beleid.

Nadat Marc Overmars vertrok, zijn veel taken tijdelijk belegd bij technisch manager Gerry Hamstra. Per direct is Huntelaar aangetrokken om hem te ondersteunen, eerder liep Huntelaar al stage. Vanaf 1 juli 2022 gaat hij daarnaast programma’s volgen om zich verder te ontwikkelen in zijn nieuwe rol. De voormalige spits is tot 1 juli 2024 vastgelegd.

Klaas-Jan Huntelaar loopt stage bij Marc Overmars

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas-Jan Huntelaar was de afgelopen tijd weer te zien bij Ajax. De oud-spits was ‘stagiair’ bij directeur voetbalzaken Marc Overmars. Dit meldt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. Vorige zomer stopte Huntelaar met zijn spelersloopbaan en nu lijkt hij zich te oriënteren op een nieuwe baan. Zo geeft Huntelaar al training bij verschillende clubs, maar is hij blijkbaar ook geïnteresseerd in andere functies binnen de voetbalwereld.

‘Ajax komt vijf jaar na stage opnieuw bij groot talent uit Polen uit’

Bron: www.voetbalzone.nl

Jan Faberski heeft veel indruk gemaakt op de internationale scouts van Ajax, zo weet het Poolse medium Mecyzki dinsdag te melden De pas vijftienjarige middenvelder speelt in de jeugdopleiding van Jagiellonia Bialystok en wordt naar verluidt al sinds 2016 op de voet gevolgd door de Amsterdamse club. Ajax onderzoekt de mogelijkheden om Faberski na zijn zestiende verjaardag in april naar

KKD-revelatie: "Ik zou naar AZ, maar mocht stage lopen bij Ajax"

Bron: source

Max de Waal zal met gemengde gevoelens naar het huidige seizoen kijken. De negentienjarige aanvaller van Jong Ajax is de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie-ploeg en werd verkozen tot beste talent van de eerste periode, maar kan niet altijd rekenen op een basisplaats. Dat heeft alles met Danilo Pereira te maken, die bij het eerste elftal tweede keuze is achter Sébastien Haller.

Pages

Subscribe to Stage