Bruno Silva

FC Groningen - Ajax: drie dingen die je vooraf moet weten

Bron: www.ajaxlife.nl

Schöne tekende een jaar geleden van elf meter voor de 2-0. © Ajax Images

Ajax kan zich geen enkele misstap veroorloven als het kampioen van Nederland wil worden. Dan is FC Groningen-uit een gevaarlijk potje. Ajax heeft het vaak lastig in het Hoge Noorden. Dus het minste wat we kunnen doen, is zondag goed voorbereid aan de wedstrijd beginnen. Daarom hebben we voor jullie drie dingen die je vooraf moet weten.

“Zuid-Amerikaanse mentaliteit mist hier”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland hoopt dat Ajax met Braziliaan David Neres een nieuwe Luis Suarez of Bruno Silva in huis heeft gehaald. “Bloedhonden, in de goede zin van het woord”, zo beschrijft hij de Uruguayanen. “Die Zuid-Amerikaanse mentaliteit mist de Eredivisie. We hebben nu te veel leuke, lieve, aardige jongens”, zo vertelt hij in De Telegraaf.

Ex-Ajacied Bruno Silva was er bijna niet meer

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Bruno Silva stond tussen 2008 en 2012 4,5 seizoenen onder contract bij Ajax. Zijn verblijf in Amsterdam was op het sportieve vlak geen succes. De Uruguayaanse rechtsback kwam niet verder dan 21 competitiewedstrijden, maar zijn tijd in Amsterdam had nog veel dramatischer kunnen eindigen. Op 11 januari 2011 brak hij zijn sleutelbeen tijdens een training. De operatie verliep niet goed en zijn leven kwam in gevaar door een infectie.

Pages

Subscribe to Bruno Silva