Slechte start wordt Jong Ajax fataal in Waalwijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vrijdagavond stond voor Jong Ajax de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma. De ploeg van trainer Marcel Keizer begon aan de wedstrijd als koploper en had zodoende veel vertrouwen in een goede afloop. Jong Ajax startte met het veelbelovende middenveld Frenkie de Jong, Abdelhak Nouri en Donny van de Beek.

Jong Ajax kende een moeilijke start in Waalwijk. Al na tien minuten liepen de beloften tegen een tegendoelpunt op door een doelpunt van Kenny Anderson. De aanvaller van RKC draaide simpel weg bij Matthijs de Ligt en schoot de bal buiten het bereik van doelman Alblas.

Na de snelle achterstand begon RKC telkens vroeg druk te zetten op de verdediging van Jong Ajax en dit zorgde voor veel onrust achterin. Ballen werden onnodig over de zijlijn geschoten en het resulteerde in een aantal kansen voor RKC. In de twintigste minuut verdubbelde RKC de voorsprong door een doelpunt van oud-Feyenoorder Serginho Greene. De routinier lette het best op van alle spelers in het strafschopgebied van Ajax en werkte de bal hard in het Ajax-doel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/slechte-start-wordt-jong-ajax-fataal-waalwijk/