Eredivisie Live

Eredivisie voorbeschouwing: NAC Breda – Go Ahead Eagles (26 oktobers 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

In een thuisduel moet NAC Breda zien proberen af te rekenen met de promovendus die het dit seizoen het best doet: Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer staat keurig elfde, terwijl NAC er met één punt minder net onder staat. Het is een duel, waarbij winst zorgt voor aansluiting bij het linkerrijtje van de Eredivisie en dat is voor beide ploegen meer dan vooraf werd verwacht.

Eredivisie: Feyenoord wint van NAC met 2-0 volgens voorspellingen Unibet

Bron: www.nieuwslog.nl

Als we de voorspellingen van Unibet mogen geloven, weet Feyenoord eindelijk de serie verlies wedstrijden te doorbreken door met 2 – 0 te winnen van NAC Breda.

Feyenoord is met een notering van 1 : 1.27 de grote favoriet om de wedstrijd te winnen, NAC Breda staat slechts genoteerd op 1 : 9.75. Bij noteringen voor het wedden op voetbal geldt altijd, hoe lager de notering, hoe groter de favoriete rol.

Ajax-Roda mogelijk niet op televisie

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De kans is aanwezig dat de eerste speelronde waaronder dus Ajax – Roda JC niet uitgezonden zal worden.

Fox Sports is in onderhandeling met de kabelmaatschappijen over de financiële kant en tot dusver is er geen overeenstemming bereikt. Daardoor komen ook de uitzendmogelijkheden van Eredivisie Live in gevaar. De onderhandelingen zijn al de hele zomer bezig en 8 dagen voor het begin van de competitie is er dus nog steeds geen overeenstemming bereikt. Fox Sports zelf is nog vol vertrouwen tegenover het AD: ‘We rekenen erop dat het goed komt.’

Droomscenario

Bron: ajax1.nl

Ik ben zestien jaar en woon vlak naast het trapveldje, waar Frank de Boer dagelijks met zijn grote hond Ronald langs loopt. Met één voet op mijn witte Derbystar zie ik hem vaak in woonkamers loeren, waar op dat moment Eredivisie Live aanstaat, maar Ronald verraadt hem meestal. Blaffend. Ik krijg dan soms zo’n mooie knipoog van Frank en een blik die wil zeggen: “Niet vertellen dat ik het was hè!” Neem dan zelf die voetbalzenders, denk ik telkens, voordat ik me weer realiseer dat Frank bij zijn aanstelling bij Ajax niet het onderste uit de kan haalde, qua salaris.

Ajax opnieuw met twee elftallen in oefenduel

Bron: ajax1.nl

Ajax zal zaterdagmiddag in de oefenwedstrijd tegen Dynamo Dresden – de wedstrijd begint om 16.00 – opnieuw aantreden met twee verschillende elftallen. Dit meldt Ajax op de officiële website. In het eerste oefenduel tegen SDC Putten (4-1 winst) hanteerde Frank de Boer deze tactiek ook. Het betekent dat slechts drie spelers die afgereisd zijn naar Oostenrijk geen speelminuten maken. Tenzij Frank de Boer besluit te wisselen in de eerste of tweede helft.

Pages

Subscribe to Eredivisie Live