Wedstrijdpraat, De Klassieker: Ajax – Feyenoord

Bron: ajax1.nl

De eerste Klassieker van het seizoen 2013-2014 staat zondagmiddag op het programma. Ajax neemt het in eigen huis op tegen Feyenoord. Bij de Amsterdammers geen verrassingen in de basisopstelling. Ruben Ligeon neemt de plek van de geschorste Ricardo van Rhijn in, terwijl Lasse Schöne samen met Christian Poulsen op het middenveld speelt, omdat aanvoerder Siem de Jong geblesseerd is. Hij liet via Twitter weten wel aanwezig te zijn in de ArenA.

Bij Feyenoord begint Samuel Armenteros als nieuwste aanwinst op de bank. Een verrassing van Ronald Koeman, want door het weglaten van Armenteros in de basisopstelling speelt Feyenoord met slechts twee echte aanvallers. Ruben Schaken en Graziano Pellè vormen de voorste linie, terwijl op het middenveld Jordy Clasie, Lex Immers, Tonny Vilhena en Ruud Vormer staan. Immers zal uiteraard veel in de voorhoede verschijnen, maar tot die tijd moeten Toby Alderweireld en Niklas Moisander zich bekommeren om twee aanvallers.

Ajax – Feyenoord begint om 12.30 en is te volgen via onze Twitter. De wedstrijd is ook te zien op FOX Sports Eredivisie.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/wedstrijdpraat-de-klassieker-ajax-feyenoord/