Live stream

Volg hier vanaf 11.00 uur de persconferentie van Ronald Koeman voor de interlands van Oranje

Bron: www.ad.nl

Het Nederlands elftal begint vanmiddag in Zeist aan de voorbereiding op de laatste twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Ierland en Gibraltar. Oranje traint om 12.00 uur. Bondscoach Ronald Koeman geeft om 11.00 uur eerst een persconferentie, waar hij onder meer zijn selectie toelicht. De persconferentie is straks live te volgen in een stream en hieronder in een liveblog.

Nú al miljoenenhit: Noa ‘Noano’ Lang verovert muziekwereld met eigen rapsong

Bron: www.ad.nl

Eminem, Snoop Dogg, Jay-Z én Noa ‘Noano’ Lang (24). Ze passen allemaal in hetzelfde rijtje, want sinds vandaag is de Nederlandse voetballer officieel een rapper. Exact om middernacht publiceerde Lang zijn allereerste single Noano 7K op je feestje op alle streamingplatformen. Een debuutsingle die scoort, want op sociale media is het nummer nú al een miljoenenhit. Op TikTok luisterden al ruim zeven miljoen mensen naar de rapsong.

Kijk hier live naar de oefenwedstrijd Willem II - Sparta

Bron: www.ad.nl

Willem II en Sparta vervolgen hun voorbereiding met een onderlinge oefenwedstrijd. In het Koning Willem II-stadion in Tilburg, waar de thuisclub zijn Open Dag houdt, beginnen de KKD- en eredivisieclub om 13.00 uur. Het commentaar is van Sander Verrips. De livestream begint al om 12.30 uur vanwege de presentatie van de selectie van Willem II. Om deze wedstrijd te bekijken heb je een abonnement nodig. Heb je er nog geen? Sluit deze hier af.

Kijk hier zaterdagmiddag live naar de oefenwedstrijd Willem II - Sparta

Bron: www.ad.nl

Willem II en Sparta vervolgen hun voorbereiding zaterdagmiddag met een onderlinge oefenwedstrijd. In het Koning Willem II-stadion in Tilburg, waar de thuisclub zijn Open Dag houdt, beginnen de KKD- en eredivisieclub om 13.00 uur. Het commentaar is van Sander Verrips. De livestream begint al om 12.30 uur vanwege de presentatie van de selectie van Willem II. Om deze wedstrijd te bekijken heb je een abonnement nodig. Heb je er nog geen? Sluit deze hier af.

Pages

Subscribe to Live stream