Veelbesproken Haller schiet Ajax langs PSV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zich woensdagavond ten koste van PSV geplaatst voor de halve finale van de KNVB-beker. In een vermakelijk bekerduel haalden de Amsterdammers lange tijd een hoog niveau en schoot Sébastien Haller zijn ploeg met twee doelpunten naar de volgende ronde. 

Om hun steun te betuigen aan de langdurig geschorste doelman André Onana kwamen alle Ajax-spelers met een keepersshirt van de Kameroener het veld op. Onana, als toeschouwer aanwezig in de Johan Cruijff ArenA, werd onder de lat vervangen door Maarten Stekelenburg. Verder was Daley Blind op het middenveld de vervanger van de geschorste Ryan Gravenberch en vormden Jurriën Timber en Lisandro Martínez het verdedigende centrum. Nadat Ajax via Antony en Davy Klaassen wat speldenprikjes uitdeelde, waren er in aanloop naar de openingstreffer na een kleine twintig minuten spelen hoofdrollen weggelegd voor Martínez en Klaassen. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137937/veelbesproken-haller-schiet-ajax-langs-psv