De Lutte

Column Willem van Hanegem | Brian Brobbey zal Marco van Basten en Ronald Koeman in 2034 nog wel bedanken voor hun uitspraken

Bron: www.ad.nl

Willem van Hanegem zag afgelopen weekeinde met verbazing dat Brian Brobbey plots op het schild wordt gehesen, nota bene luttele weken na de pittige kritiek van Marco van Basten en Ronald Koeman. ,,Tegen verdedigers als Bart Vriends, Bram Nuytinck, Ramon Hendriks en Damian van Bruggen mag je toch ook iets van de spits van Ajax verwachten?”, schrijft hij in zijn column.

Column Willem van Hanegem | Brian Brobbey heeft niks aan al dat geslijm van Aad de Mos of Wim Kieft

Bron: www.ad.nl

Columnist Willem van Hanegem zag afgelopen weekeinde met verbazing dat Brian Brobbey plots op het schild wordt gehesen, nota bene luttele weken na de pittige kritiek van Marco van Basten en Ronald Koeman. ,,Brobbey stond zaterdag tegen Bart Vriends, Bram Nuytinck, Ramon Hendriks en Damian van Bruggen, dan mag je toch ook iets van de spits van Ajax verwachten?”

Ihattaren laat zich weer zien op de Toekomst; Volgende week gesprek met Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat volgende week met Mohamed Ihattaren in gesprek over een traject op maat, zo meldt De Telegraaf deze woensdagochtend. Dinsdag liet Ihattaren zijn gezicht vervolgens zien op Sportpark de Toekomst waar hij een individueel programma afwerkte. ‘Back in business’, liet de speler zelf dinsdag weten via Instagram. Ajax vindt het nu zaak dat Ihattaren zich vanaf nu voor de volle honderd procent op het voetbal concentreert, aldus De Telegraaf. Ihattaren wordt sinds de afgelopen winterse transferperiode gehuurd van Juventus.

De Telegraaf: ”Bedreigingen en intimidatie werkelijke reden afwezigheid Ihattaren’

Bron: ajaxfanzone.nl

Gisteren wisten wij aan de hand van berichten die ons bereikten te melden dat  Mohamed Ihattaren helemaal niet ontbreekt in de selectie van Ajax die afgereisd is naar Oostenrijk omdat hij niet fit zou zijn. Allerlei geruchten doken direct op. Ihattaren zou al vier dagen niet meer in Nederland zijn en afgereisd zijn naar Marokko.  Ook werd gemeld dat Ajax hiervan niet op de hoogte was.

Ajax zonder Ihattaren naar Oostenrijk; ‘Zonder toestemming naar Marokko afgereisd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de selectie bekendgemaakt voor het trainingskamp in Oostenrijk. Mohamed Ihattaren zit daar niet bij. Ajax communiceert nu op de officiële clubkanalen dat de twintigjarige middenvelder niet fit is. Er bereiken ons echter geruchten dat de werkelijke reden is dat Ihattaren zonder toestemming naar Marokko is afgereisd en zich al vier dagen niet bij Ajax heeft laten zien.

Pages

Subscribe to De Lutte