De Lutte

TV-tip: Zo kijk je Anderlecht – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond staat voor Ajax het volgende oefenduel op het programma. Tijdens het trainingskamp in De Lutte werd er geoefend tegen Quick ’20 en Paderborn, nu neemt Ajax het op tegen een tegenstander van een hoger niveau. Het gaat op bezoek bij Anderlecht, afgelopen seizoen de nummer 4 in België.

Het is jammer dat er geen Ajacieden mee konden reizen naar Brussel, want Ajax en Anderlecht hebben een goede band. Het stadion zal wel voor 1/3 gevuld zijn met Anderlecht-supporters en wie het duel thuis wil zien, hoeft alsnog niets te missen.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Paderborn

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax liet zich dinsdag tegen amateurclub Quick ‘20 behoorlijk verrassen en kwam niet verder dan een gelijkspel. Vandaag wordt het trainingskamp in De Lutte afgesloten.

Om 12.00 neemt Ajax het op tegen het Duitse Paderborn. Weet Ajax het trainingskamp positief af te sluiten? Je kunt het duel live volgen.

Llansana verlaat trainingskamp De Lutte

Bron: ajaxfanzone.nl

Enric Llansana heeft noodgedwongen het trainingskamp van Ajax in De Lutte moeten verlaten. De verdediger raakte dinsdagavond tijdens de oefenwedstrijd tegen Quick’20 geblesseerd na een ongelukkige botsing met doelman Jay Gorter. Llansana heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten maar hem is vooral rust toegeschreven. Afgelopen seizoen was hij een vaste waarde bij Jong Ajax. Llansana werd vervangen door Rio Hillen.

Llansana verlaat trainingskamp Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Enric Llansana heeft het trainingskamp van Ajax in De Lutte verlaten, zo meldt de club woensdag. De verdediger kwam dinsdagavond tijdens het oefenduel met Quick ’20 ongelukkig in botsing met Jay Gorter.

Het leek erop dat Llansana vervelend terecht kwam en na een tijdje werd hij met de brancard van het veld gereden en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is hij dus weer uit het ziekenhuis, maar hij moet voorlopig rust houden. Daarom heeft hij het trainingskamp verlaten.

Ajax met 29 spelers naar De Lutte

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is maandag vertrokken naar De Lutte voor het eerste trainingskamp. Tijdens dit trainingskamp staan 2 oefenduels op de planning. Dinsdag treft het Quick ’20, zaterdag het Duitse Paderborn.

Er zijn 29 spelers meegereisd naar De Lutte, waaronder veel jonge talenten. Zo is de 16-jarige Amourricho van Axel Dongen van de partij en zijn ook jongens als Kristian Hlynsson erbij. Verder is ook Sébastien Haller na zijn vakantie weer aangesloten bij de groep. De meest opvallende afwezige is Kjell Scherpen, hij staat op het punt een transfer te gaan maken.

Pages

Subscribe to De Lutte