De Lutte

Ihattaren laat zich weer zien op de Toekomst; Volgende week gesprek met Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat volgende week met Mohamed Ihattaren in gesprek over een traject op maat, zo meldt De Telegraaf deze woensdagochtend. Dinsdag liet Ihattaren zijn gezicht vervolgens zien op Sportpark de Toekomst waar hij een individueel programma afwerkte. ‘Back in business’, liet de speler zelf dinsdag weten via Instagram. Ajax vindt het nu zaak dat Ihattaren zich vanaf nu voor de volle honderd procent op het voetbal concentreert, aldus De Telegraaf. Ihattaren wordt sinds de afgelopen winterse transferperiode gehuurd van Juventus.

De Telegraaf: ”Bedreigingen en intimidatie werkelijke reden afwezigheid Ihattaren’

Bron: ajaxfanzone.nl

Gisteren wisten wij aan de hand van berichten die ons bereikten te melden dat  Mohamed Ihattaren helemaal niet ontbreekt in de selectie van Ajax die afgereisd is naar Oostenrijk omdat hij niet fit zou zijn. Allerlei geruchten doken direct op. Ihattaren zou al vier dagen niet meer in Nederland zijn en afgereisd zijn naar Marokko.  Ook werd gemeld dat Ajax hiervan niet op de hoogte was.

Ajax zonder Ihattaren naar Oostenrijk; ‘Zonder toestemming naar Marokko afgereisd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de selectie bekendgemaakt voor het trainingskamp in Oostenrijk. Mohamed Ihattaren zit daar niet bij. Ajax communiceert nu op de officiële clubkanalen dat de twintigjarige middenvelder niet fit is. Er bereiken ons echter geruchten dat de werkelijke reden is dat Ihattaren zonder toestemming naar Marokko is afgereisd en zich al vier dagen niet bij Ajax heeft laten zien.

Ajax onderuit tegen Paderborn: 2-5

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de tweede oefenwedstrijd tijdens de trainingsweek in De Lutte met 2-5 verloren van SC Paderborn. Al na twee minuten wist Obermair te scoren maar het was Ihattaren die Ajax n0g voor rust op een 2-1 voorsprong bracht. Na de thee zakte de hele jonge ploeg door het ijs en Paderborn maakte daar gretig gebruik van. Schreuder liet in de tweede helft slechts vier spelers staan (Gorter, Pierie, Regeer en Ihattaren) en dat was iets teveel van het goede. Na twee keer weifelend optreden van Patrickson Delgado counterde SC Paderborn uiteindelijk naar een 2-5-overwinning.

Maarten Stekelenburg verlaat trainingskamp Ajax met blessure

Bron: source

Maarten Stekelenburg heeft het trainingskamp van Ajax in De Lutte verlaten. De 39-jarige doelman, die onlangs zijn contract met een jaar verlengde, heeft last van een voetblessure. Bij de eerste diagnose lijkt het mee te vallen met het kwetsuur. De verwachting is volgens Voetbal International en De Telegraaf dat hij slechts een aantal dagen rust moet nemen voor hij weer mee aan kan sluiten bij de groep.

Ajax-talenten Hansen en Ünüvar maken indruk: schitterende goal

Bron: source

Nog zonder de internationals en potentiële aanwinsten vertrok Ajax maandag richting De Lutte om zich daar voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De nieuwe hoofdtrainer Alfred Schreuder had in zijn selectie plek voor veel talenten uit de jeugdopleiding. Een aantal van hen mag het dinsdagavond meteen laten zien in de oefenwedstrijd tegen SV Meppen. Vooral Sontje Hansen maakt een goede indruk. De aanvaller scoorde de 2-0 en fungeerde ook als afmaker bij de 3-0, na een schitterende assist van Naci Ünüvar. 

Ajax begint trainingskamp met overwinning op SV Meppen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft zijn eerste wedstrijd tijdens het trainingskamp in De Lutte winnend afgesloten. De Amsterdammers waren met 3-0 te sterk voor het Duitse SV Meppen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. De namen van Sontje Hansen en Christian Rasmussen verschenen op het scorebord. Toch waren het vooral Mohamed Ihattaren en Naci Ünüvar die de show stalen. De twee spelmakers wisten elkaar meermaals te vinden met korte combinaties en waren telkens dreigend met flitsende acties.

Pages

Subscribe to De Lutte