Ajax loot FC Utrecht in tweede ronde KNVB Beker

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft FC Utrecht geloot in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De Amsterdammers spelen in de Johan Cruijff ArenA tegen de Domstedelingen. Het duel wordt gespeeld op 15, 16 of 17 december. Dat is zaterdagavond bekend geworden tijdens de loting in de Eretribune van FOX Sports.

De TOTO KNVB Beker wordt dit seizoen uitgespeeld zonder amateurclubs. Vandaar bleven er nog 23 teams over tijdens de loting. Hierdoor krijgen er negen teams een vrijstelling tijdens de tweede ronde van het bekertoernooi. Er bleven veertien teams over en die ploegen strijden in zeven verschillende wedstrijden om een ticket voor de achtste finales.

Ajax is niet vrijgeloot en moet deze maand dus gewoon in actie komen. Onder andere AZ en Feyenoord behoren wel tot de negen vrijgestelde ploegen. Zij zijn dus direct geplaatst voor de achtste finales, die in januari op het programma staan. 

Tweede ronde KNVB Beker:

Ajax - FC Utrecht Almere City - VVV VenloFC Emmen - FC GroningenExcelsior - PEC ZwolleWillem II - VitesseDe Graafschap - PSVSC Cambuur - Go Ahead Eagles

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/135866/ajax-loot-fc-utrecht-in-tweede-ronde-knvb-beker