Blind en Klaassen winnen met Oranje van Bosnië

In de Nations League heeft het Nederlands elftal zondagavond met 3-1 gewonnen van Bosnië en Herzegovina. Georginio Wijnaldum en Memphis Depay waren de doelpuntenmakers. Ajacieden Daley Blind en Davy Klaassen speelden allebei negentig minuten mee in het elftal van bondscoach Frank de Boer. Ryan Gravenberch en Quincy Promes begonnen op de bank. Promes mocht na 79 minuten invallen, terwijl Gravenberch de hele wedstrijd op de bank bleef.

Het duel was drie minuten onderweg toen Oranje een grote kans kreeg. Linksachter Owen Wijndal gaf de bal voor, maar zijn voorzet belandde direct op de paal. Uiteindelijk ging de bal via de paal het veld weer in. In de zesde minuut was het wel raak voor het elftal van De Boer. Een goede aanval van het Nederlands elftal belandde uiteindelijk bij Denzel Dumfries. De rechtsachter gaf de bal voor en uiteindelijk kon Wijnaldum de 1-0 vrij binnenlopen.