Trainingskamp

Perr Schuurs over Jong Oranje, drukke weken en rol bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De centrale verdediger begon het seizoen hoopvol met een basisplek in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, maar leek daarna in de belangrijkere wedstrijden zijn plek kwijt te zijn geraakt. Mede daarom was het voor Schuurs lekker even naar Zeist te vertrekken voor een week met Jong Oranje: ‘Het is heel fijn hier te zijn. Het is een andere omgeving met alleen maar leeftijdsgenoten.’

‘Ajacied verkozen tot beste jeugdspeler van Duitsland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nicolas Kühn heeft de prestigieuze Fritz Walter-Medaille, een onderscheiding voor de beste Duitse speler onder de 19-jaar, op zijn naam geschreven. De vleugelaanvaller werd hiermee beloond voor zijn goede ontwikkeling bij Ajax en de nationale ploeg.

Kühn kwam anderhalf jaar geleden over van de jeugd van RB Leipzig, maar door de hevige concurrentie op de vleugels bij Ajax kwam het nog niet tot een debuut in de hoofdmacht. Vorig jaar speelde het talent 27 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie met Jong Ajax.

‘Transfer Schöne wordt vandaag afgerond’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Lasse Schöne naar het Italiaanse Genoa CFC wordt vandaag afgerond, zo meldtAjax-watcher Freek Jansen van het Algemeen Dagblad via Twitter. De Deen heeft de medische keuring met succes doorstaan en daarnaast is het papierwerk afgerond, aldus Jansen. Vandaag (donderdag) wordt de transfer van de middenvelder naar Genoa officieel beklonke. Schöne sluit daarnaast direct aan bij het trainingskamp van de selectie van Genoa.

Klaassen: 'Fanatieke sfeer zeker invloed op PAOK'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Als iemand weet hoe het is om namens Ajax te scoren tegen PAOK Saloniki dan is het Davy Klaassen. De oud-speler van de Amsterdamse club wist drie jaar geleden in het uitduel met de Griekse topclub tweemaal te scoren, waardoor het tweeluik met PAOK Saloniki (1-2) gewonnen werd. ‘Het was geen mooie wedstrijd, maar het was wel lekker dat we uiteindelijk doorgingen’, zegt Klaassen vanuit het Beierse Grassau waar hij met Werder Bremen op trainingskamp is tegenover Ajax Showtime.

Pages

Subscribe to Trainingskamp