Trainingskamp

Strijdvaardige VDSar: 'Niet aan de orde om op te stappen'

Bron: www.ajaxlife.nl

Sar wil zijn zaakjes komend seizoen snel op orde hebben. © Pro Shots

Drie trainers in anderhalf jaar, een Ajaxonwaardige snelle Europese eliminatie en bovenal het opnieuw missen van de landstitel. Algemeen directeur Edwin van der Sar ligt zwaar onder vuur, maar is te strijdvaardig om de handdoek te werpen. “Ik ben eindverantwoordelijk. Daarvoor loop ik zeker niet weg, maar het is niet aan de orde om op te stappen.”

Door Sander Zeldenrijk

Overmars: 'Erik gaat hartstikke goed'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marc Overmars heeft in gesprek met FOX Sports openlijk zijn steun uitgesproken aan Erik Ten Hag. Volgens de leidsman van de Amsterdammers is er geen reden om te twijfelen aan de capaciteiten van de oefenmeester. 

'Een trainer is natuurlijk altijd een eerste aanspreekpunt die de supporters aanspreken', verklaart Overmars de kritiek op Ten Hag. 'Daarna komen ze misschien bij mij. Erik gaat hartstikke goed, je moet hem de tijd geven om zijn eigen elftal te bouwen. Dat heeft hij hier voor ook heel goed gedaan. Hij gaat dat hier ook doen, met onze steun.'

Ajax zegt trainingskamp in Oostenrijk af vanwege Nouri herinneringen

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf meldt dat Ajax komende zomer geen trainingskamp in het Oostenrijkse Zillertal zal beleggen. Contractueel zou Ajax nog één keer verplicht zijn om daar een trainingskamp te beleggen, maar gezien de situatie rondom Abdelhak Nouri wil Ajax dat gebied mijden. De directie wil niet dat de spelers in hetzelfde hotel moeten verblijven en op hetzelfde veld moeten trainen. In Oostenrijk is ook begrip voor het standpunt van Ajax.

‘Ajax annuleert trainingskamp op plek van Nouri-incident’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zal deze zomer niet op trainingskamp gaan in het Oostenrijkse Zillertall. Door het incident waarbij Abdelhak Nouri naar de grond ging en hartritmestoornissen bleek te hebben, wil de club de locatie bewust vermijden.

Volgens De Telegraaf heeft Ajax de contractuele verplichtingen om nog één jaar een trainingskamp in Zillertall te beleggen, maar heeft men vanwege de omstandigheden desondanks geen trek in om dit jaar naar Oostenrijk af te reizen.

Lieve Abdelhak, we denken iedere dag aan je, maar op je verjaardag net een beetje meer (Incl video)

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag is Abdelhak Nouri 21 jaar geworden. De middenvelder zakte op 8 juli 2017 in elkaar op het veld tijdens een trainingskamp van Ajax in Oostenrijk. Hij bleek een hartstilstand te hebben en liep zwaar en blijvend hersenletsel op. In oktober liet zijn familie weten dat de situatie van de nummer 34 onveranderd stabiel was. Hij ligt op een ‘gewone’ verpleegafdeling en kan zelfstandig ademhalen. 

‘Lieve Abdelhak, we denken iedere dag aan je, maar op je verjaardag net een beetje meer… Stay strong Appie.’

Sierhuis debuteert in wedstrijdselectie Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Kaj Sierhuis (19) debuteert in de wedstrijdselectie van Ajax voor het uitduel bij FC Groningen. De spits van Jong Ajax speelde vrijdagavond nog een uur mee tegen de leeftijdsgenoten van Jong PSV.

De goalgetter proefde in de winter al aan het grote werk. Sierhuis mocht toen als een van de jongelingen mee met de A-selectie op trainingskamp naar Portugal en debuteerde officieus met een goal. Sindsdien heeft hij zich positief geprofileerd bij de beloften met onder meer een hattrick tegen De Graafschap.

Zorgen over situatie van Ajacied: 'Je houdt met alle scenario's rekening'

Bron: www.voetbalzone.nl

Kaj Sierhuis speelde dit seizoen pas dertien wedstrijden in de Jupiler League, maar de jongeling smacht naar meer dan de zes basisplaatsen en zeven invalbeurten die hij tot nu toe heeft gekregen. De negentienjarige spits, die ook kampte met pijntjes, mocht afgelopen winter mee op trainingskamp met Ajax 1 en zijn zaakwaarnemer hoopt dat Sierhuis snel definitief aan kan haken.

Pages

Subscribe to Trainingskamp