Trainingskamp

Trainingskamp in Spanje pakt voor AZ juist goed uit: ‘We doen heel voorzichtig’

Bron: www.ad.nl

AZ was de enige Nederlandse club die het wintertrainingskamp in het buitenland voltooide tijdens de winterstop en dat heeft de club corona-technisch in elk geval goed gedaan. Waar clubs als Ajax en PSV halsoverkop het trainingskamp beëindigden en er bij het team van Jong AZ dat in Nederland achterbleef juist een uitbraak plaatsvond, blijft de A-selectie voor het grootste deel voorlopig gevrijwaard van het virus. ,,Dat is het voordeel van de bubbel geweest”, zei trainer Pascal Jansen.

Ajax vindt oplossing voor afgelaste oefenduels

Bron: source

Ajax reisde enkele dagen geleden af naar Portugal om het trainingskamp af te werken, maar daar kwam al snel een einde aan. Door diverse coronabesmettingen werd het trainingskamp afgeblazen, evenals alle oefenwedstrijden die gepland stonden. De Amsterdammers zien voorlopig geen mogelijkheid om voor de hervatting van de competitie nog te oefenen en hebben dus een noodoplossing.

Kudus wellicht tóch naar de Afrika Cup

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mohammed Kudus gaat waarschijnlijk toch nog met Ghana mee naar de Afrika Cup. Het toernooi is al begonnen, maar Milovan Rajevac, de bondscoach van Ghana, verwacht dat Kudus zich nog steeds bij zijn selectie zal aansluiten. Rajevac zou Kudus al over een week willen verwelkomen. Dit meldt de Ghanese journalist Owuraku Ampofo.

Hugo de Jonge spreekt Ajax aan: ‘Sporters staan niet boven de wet’

Bron: www.voetbalzone.nl

Hugo de Jonge zegt dat Ajax is aangesproken naar aanleiding van de gang van zaken rond het beëindigde trainingskamp van afgelopen week in Portugal. De Telegraaf en het Algemeen Dagblad schreven donderdag al dat de Amsterdammers ‘een loopje met de coronaregels hebben genomen’, door de vier besmette personen in een privévliegtuig terug naar Nederland te laten reizen.

Pages

Subscribe to Trainingskamp