Trainingskamp

Woensdag 17 augustus open training op De Toekomst

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Onder Erik ten Hag waren open trainingen een zeldzaamheid, maar bij zijn aantreden werd al duidelijker dat Alfred Schreuder vaker open trainingen wilde organiseren.

De eerste vond in juli plaats tijdens het trainingskamp in Oostenrijk en nu staat er ook een open training op De Toekomst gepland. Aanstaande woensdag om 10.30 is de training toegankelijk voor publiek. Vanaf 9.30 is het complex geopend voor supporters. Ajax raadt aan om op tijd te komen, want als het complex vol is, worden er geen supporters meer toegelaten.

 

‘Het houdt een keer op met Ihattaren’

Bron: ajaxfanzone.nl

René van der Gijp en Johan Derksen hebben bij Veronica duidelijk hun mening gegeven over de situatie van Mohamed Ihattaren. Volgens beide heren moet er snel een knop om bij Ihattaren. Ondanks dat de speler zelf via social media van alles ontkent zijn Gijp en Snor wel klaar met hem. ‘Je moet er ook zin in hebben als club, in al dat gedoe. Het is elke keer iets. Dan weer een fotootje op internet, dan weer iets op TikTok. Ga nou eens lekker voetballen, man. Maak je niet druk’, aldus van der Gijp.

Ihattaren laat zich weer zien op de Toekomst; Volgende week gesprek met Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat volgende week met Mohamed Ihattaren in gesprek over een traject op maat, zo meldt De Telegraaf deze woensdagochtend. Dinsdag liet Ihattaren zijn gezicht vervolgens zien op Sportpark de Toekomst waar hij een individueel programma afwerkte. ‘Back in business’, liet de speler zelf dinsdag weten via Instagram. Ajax vindt het nu zaak dat Ihattaren zich vanaf nu voor de volle honderd procent op het voetbal concentreert, aldus De Telegraaf. Ihattaren wordt sinds de afgelopen winterse transferperiode gehuurd van Juventus.

Alfred Schreuder weet niet wanneer Mo Ihattaren terugkeert bij Ajax: ‘Laatste tijd geen contact met hem’

Bron: www.ad.nl

Alfred Schreuder weet niet wanneer Mohamed Ihattaren, die tijdens het trainingskamp in Oostenrijk schittert door afwezigheid, weer aansluit bij de selectie van Ajax. De coach laat weten ‘de laatste tijd’ geen contact meer te hebben gehad met de smaakmaker van het eerste deel van de voorbereiding. ,,Ik vraag ook niet meer dagelijks naar hem.”

Calvin Bassey tekent voor 5 jaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Calvin Bassey is officieel Ajacied. De verdediger komt over van het Schotse Rangers FC en heeft getekend tot medio 2027. Ajax betaalt in ieder geval 23 miljoen euro en dat kan oplopen tot 26,5 miljoen.

Bassey stond bij Rangers nog tot medio 2024 onder contract, hij speelde er de afgelopen twee seizoenen. Daarvoor speelde de inmiddels 22-jarige verdediger in de jeugd van Leicester City. Hij is meteen aangesloten bij Ajax op het trainingskamp in Oostenrijk en stelt zich voor:

 

Pages

Subscribe to Trainingskamp