Trainingskamp

LIVEBLOG: Ajax – Watford

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax sluit vanavond het trainingskamp in Oostenrijk af met een oefenwedstrijd tegen Watford. Eerder werd in Oostenrijk al gewonnen van Istanbul Basaksehir, de Turkse nummer 2. De tegenstander van vanavond, Watford, werd afgelopen seizoen elfde in de Premier League.

Weet Ajax ook de Engelsen te verslaan? Volg het duel in ons liveblog!

TV-tip: Zo kijk je naar Ajax – Watford

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De voorbereiding van Ajax is al enige tijd in volle gang. Na overwinningen op Quick ’20 (2-11), Istanbul Başakşehir (2-1) en Anderlecht (5-1)en een gelijkspel tegen Aalborg, spelen de Amsterdammers donderdagavond tegen het Engelse Watford, ter afsluiting van het trainingskamp in het Oostenrijkse Bramberg.

Dolberg: 'Ga dit seizoen voor meer dan 20 goals'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Kasper Dolberg hoopt in het komende seizoen meer dan twintig doelpunten te gaan maken voor Ajax. De Deense spits sprak er, samen met Lasse Schöne, over tijdens een Q&A met de fans van Ajax.

Een van de vragen die Dolberg krijgt, gaat het over het aantal doelpunten dat hij komend seizoen gaat maken. 'Het is moeilijk te zeggen, maar ik ga voor meer dan twintig doelpunten', zegt de spits. Schöne grapt: 'En anders betaal je een etentje voor me.'

Ajax 'in afwachting op transfer' zonder De Ligt naar Oostenrijk

Bron: source

Matthijs de Ligt ontbreekt in de selectie van Ajax voor het trainingskamp in Oostenrijk. De Amsterdammers communiceren zaterdagmiddag via de officiële kanalen dat de centrale verdediger in afwachting op een eventuele transfer niet met de groep meereist. Hoewel Ajax er verder niet over uitweidt, is het een kwestie van tijd alvorens de transfer van De Ligt naar Juventus wordt afgerond.

Pages

Subscribe to Trainingskamp