Trainingskamp

Ten Hag: 'Met deze resultaten is het bij ons crisis'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag erkent dat het crisis is bij Ajax. Dat betekent niet dat de oefenmeester vindt dat de alarmbellen af moeten gaan, maar volgens hem is het altijd een probleem wanneer de club Ajax tweemaal achter elkaar verliest.

'Met deze resultaten is het bij ons altijd crisis', vertelt Ten Hag op de persconferentie, waarna hij aangeeft te weten waaraan het ligt. 'We moeten de rust bewaren. We weten waar de oorzaken liggen, maar dat kunnen we niet van vandaag op morgen oplossen. We werken er hard aan, maar dat heeft tijd nodig.'

‘Siem de Jong vertrekt naar de Verenigde Staten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Siem de Jong reist deze week nog af naar de Verenigde Staten waar hij bij FC Cincinnati medisch gekeurd gaat worden, zo weet De telegraaf te melden. Siem heeft nog een contract tot eind van dit seizoen maar hoewel hij volgens Erik ten Hag een uitstekend trainingskamp had in Qatar lijkt het er sterk op dat de keus voor een transfer al gemaakt is. Siem zal een contract aangaan voor één jaar met een optie voor één of twee extra seizoenen. Siem werd bij trainer Frank de Boer vier maal kampioen van Nederland.

Pages

Subscribe to Trainingskamp