Trainingskamp

Tagliafico twijfelgeval voor duel met PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het s nog onzeker of Nico Tagliafico zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal inzetbaar is. De linksback moest het oefenduel met Leeds voorbij laten gaan vanwege een blessure.

Tagliafico speelde deze zomer met Argentinië de Copa America en won het toernooi, waarna hij van Ajax nog een paar weken vakantie kreeg. Tijdens het trainingskamp sloot de verdediger weer aan bij de groep en tegen RB Leipzig maakte hij weer zijn eerste minuten voor Ajax.

Ajax ook tijdens seizoensstart nog zonder Kudus

Bron: source

Ajax rekent tijdens de start van het nieuwe seizoen nog niet op Mohammed Kudus. De geblesseerde middenvelder zal in ieder geval de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, en waarschijnlijk ook de Eredivisie-opener tegen NEC missen. Door zijn enkelblessure miste de Ghanees ook al het trainingskamp van de Amsterdammers.

Kudus kampt opnieuw met blessureleed

Bron: ajaxfanzone.nl

Mohammed Kudus leek zich na een lange revalidatie van een knieblessure te kunnen gaan richten op een lekkere voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de middenvelder kampt opnieuw met blessureleed. Kudus, die maandag zijn 21ste verjaardag viert, heeft sinds het begin van het trainingskamp in Oostenrijk last van knieklachten. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal komt te vroeg voor Kudus en ook de eerste competitiewedstrijd thuis tegen NEC zal Kudus waarschijnlijk moeten missen.

RB Leipzig – Ajax live op Ziggo Sport

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax sluit zaterdagmiddag het trainingskamp in Oostenrijk af met een oefenwedstrijd tegen RB Leipzig. Het duel is vanaf 16:00 uur live te volgen op Ziggo kanaal 13 en Ziggo Voetbal. Als je geen abonnee bent van Ziggo kun je de wedstrijd bekijken via pay per view. Ajax komt na zaterdag nog één keer in actie in de voorbereiding want woensdag 4 augustus komt Leeds United op bezoek in de Johan Cruijff Arena. 

Klaiber geeft bevestiging: ‘Voorste kruisband afgescheurd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Sean Klaiber zal de verdere voorbereiding op het nieuwe seizoen heel anders verlopen. De verdediger raakte donderdag tijdens de training in Oostenrijk geblesseerd aan zijn knie waarbij er werd gevreesd voor ernstig letsel. Klaiber, die gelijk is teruggekeerd naar Amsterdam, laat vandaag via Instagram weten dat het inderdaad een zware blessure is. ‘Gisteren het trainingskamp beëindigd met een gescheurde voorste kruisband Het seizoen zal anders verlopen dan dat ik voor ogen had. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun’, aldus Klaiber.

Pages

Subscribe to Trainingskamp