Live Chelsea – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Chelsea op het programma en na de thuiswedstrijd (0-1) hebben de Ajacieden iets recht te zetten tegen de club uit Londen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Chelsea – Ajax begint dinsdag om 21:00 uur.

Selectie telt twintig spelersAjax is maandagmiddag met twintig spelers afgereisd naar Londen. Donny van de Beek, Edson Álvarez en Lisandro Martínez behoren gewoon tot de selectie nadat zij vrijdagavond tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle geblesseerd het veld moesten verlaten. Omdat de UEFA-regels voorschrijven dat Ajax maximaal achttien spelers mag opnemen in de wedstrijdselectie, vallen er dinsdag nog twee spelers buiten de boot. De verwachting is dat de keuze van trainer Erik ten Hag op Kjell Scherpen en Zakaria Labyad valt.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/04/live-chelsea-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/