Ajax wint in Breda met grote cijfers (Inclusief foto’s)

Ajax heeft de grootste uitzege tot nu behaalt tegen NAC Breda. Marcel Keizer zag zijn ploeg winnen met de monsterscore van 8-0 waarmee het verlies van vorige week wat verzacht werd. De thuisploeg zou Ajax wel even het vuur aan de schenen leggen maar daar bleek uiteindelijk niets van. Vanaf het begin liep NAC achter de feiten aan en dat werd na de openingstreffer in de 13e minuut van Matthijs de Ligt alleen maar erger. De jonge verdediger kopte prachtig raak uit de corner van Lasse Schöne. Nog geen vijf minuten later krijgt Kluivert de bal mee uit de combinatie met Ziyech en trekt de bal voor en Donny van de Beek rondt af (0-2).  De 0-3  komt weer door een schot van Donny van de Beek  want deze werd van richting veranderd en eindigde in het net. Twee minuten later is het kwartet aan doelpunten compleet want David Neres krijgt de bal met een beetje mazzel mee en rondt daarna koelbloedig af. Nog voor de rust weet Matthijs de Ligt zijn tweede doelpunt na een vrije trap van Ziyech vlaak voor de keeper binnen te tikken (0-5)