Keizer geeft Dijks alsnog de kans bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mitchell Dijks krijgt alsnog de kans bij Ajax. De Amsterdamse club was op zoek naar een nieuwe linksback, maar vond in de Eredivisie geen geschikte optie, terwijl de mogelijkheden in het buitenland onhaalbaar bleken te zijn. Om die reden krijgt Dijks, die in Amsterdam nog tot medio 2018 onder contract staat, nu toch het vertrouwen van trainer Marcel Keizer, zo schrijft De Telegraaf.

Tot voor kort mocht Mitchell Dijks, die in het afgelopen halfjaar nog werd verhuurd aan Norwich City, nog vertrekken. 'Mitchell heeft vrijdag een goed gesprek met Keizer gehad. Daar sprak vertrouwen uit', legt zijn zaakwaarnemer Dick van Burik de huidige situatie uit. Dijks stond aanvankelijk niet op de UEFA-lijst van Ajax, maar de club gaat nu proberen hem alsnog in te schrijven voor de Champions League. Daardoor zou hij woensdag tegen OGC Nice al speelgerechtigd kunnen zijn. Opvallend is trouwens verder dat PSV ook overwoog om Dijks aan te trekken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106204/keizer-geeft-dijks-alsnog-de-kans-bij-ajax