Dick van Burik

AC Milan doet bod van twintig miljoen euro op ex-Ajacied Dijks’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks gaat Bologna mogelijk na een seizoen alweer verlaten. De 26-jarige linksback heeft zich volgens De Telegraaf in de kijker gespeeld bij meerdere clubs uit de Serie A. AC Milan zou zelfs al een bod van rond de twintig miljoen euro hebben uitgebracht op de ex-Ajacied. De krant schrijft dat er woensdag een spoedberaad plaatsvindt bij de Italiaanse club, waarbij ook zaakwaarnemer Dick van Burik aanwezig is.

‘Toptransfer lonkt voor Mitchell Dijks’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mitchell Dijks kan een absolute toptransfer maken, zo meldt De Telegraaf. Meerdere clubs uit de Serie A zouden verregaande belangstelling hebben in de oud-Ajacied, en AC Milan zou zelfs al een bod hebben uitgebracht van 20 miljoen euro.

Dijks vertrok vorige zomer transfervrij bij Ajax, nadat hij overbodig was geraakt. Bij Bologna leefde hij echter helemaal op. De linksback kwam in het afgelopen seizoen tot 25 duels in de Serie A, waarin hij één keer trefzeker was.

‘Dijks voor vijf seizoenen naar Bologna’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks vertrekt na dit seizoen definitief bij Ajax en gaat volgens De Telegraaf een vijfjarig contract ondertekenen bij het Italiaanse Bologna. Dijks en zijn zaakwaarnemer Dick van Burik zijn met de huidige nummer dertien van de Serie A op een haar na rond over een verbintenis en zodra de laatste details goed op papier zijn gezet, zal de deal wereldkundig worden gemaakt.

Sporting Portugal biedt Dijks mogelijk uitweg

Bron: www.ajaxlife.nl

Kan Dijks zijn loopbaan voortzetten in Portugal? © De Brouwer

Maakt Mitchell Dijks een mooie stap in de winter? Het zou zomaar kunnen. De Telegraaf schrijft over vergaande interesse vanuit Portugal.

Voor Mitchell Dijks is het een gek seizoen. Bij de start had Marcel Keizer, mede door de blessure van Daley Sinkgraven, weinig opties op linksachter en hield hij de sterke verdediger er graag bij.

‘Topclub wil Mitchell Dijks in januari overnemen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mitchell Dijks kreeg afgelopen zomer onder Marcel Keizer een nieuwe kans om zich te bewijzen bij Ajax, maar is inmiddels op een zijspoor beland. Toch lonkt er een mooie ontsnappingskans voor de verdediger.

De Telegraaf meldt dat Sporting Portugal Dijks komende winter graag wil overnemen. In Portugal moet Dijks de concurrentie aangaan met Fabio Coentrao. Ook clubs uit Italië, Engeland en Duitsland zouden interesse hebben in Dijks.

Zaakwaarnemer Mitchell Dijks: ‘Er is op dit moment veel belangstelling’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het zou zomaar kunnen zijn dat Mitchel Dijks ons in de winterstop gaat verlaten, zo laat De Telegraaf ons weten. Sporting Portugal heeft daadwerkelijk interesse in de verdediger  en heeft zich bij zijn zaakwaarnemer Dick van Burik gemeld. Dick zelf gaat noch niet in op het bericht en zegt: ‘Die kan ik bevestigen noch ontkennen. Er is op dit moment veel belangstelling voor Mitchell, maar het is nu niet handig om op namen in te gaan’.

Dijks krijgt opnieuw een kans van trainer Keizer

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks krijgt opnieuw de kans om zich bij Ajax te gaan richten op de positie van linksback. De club is er de laatste weken niet in geslaagd om een nieuwe linksback aan te trekken waardoor men weer een beroep op Dijks zal gaan doen. Dijks werd het afgelopen halfjaar verhuurd aan Norwich City en mocht praten met andere clubs voor een permanent vertrek, en leek definitief de overstap te gaan maken naar Engeland, maar Ajax wil hem nu niet meer laten gaan. Naar verluidt had ook PSV interesse om de verdediger in te lijven.

Ajax houdt Dijks aan contract en haalt geen nieuwe linksback

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is Ajax niet gelukt om een geschikte linksback achter Nick Viergever te vinden. Daarom heeft de club besloten om Mitchell Dijks aan zijn contract te houden, dat nog tot medio 2018 duurt. Dat meldt De Telegraaf.

Dijks werd afgelopen seizoen verhuurd aan Norwich City. Die club wilde hem definitief inlijven, maar dat zag Dijks zelf niet zitten. Toch lag een vertrek deze zomer voor de hand, maar dat is nu dus van de baan.

Pages

Subscribe to Dick van Burik