Dijks krijgt opnieuw een kans van trainer Keizer

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks krijgt opnieuw de kans om zich bij Ajax te gaan richten op de positie van linksback. De club is er de laatste weken niet in geslaagd om een nieuwe linksback aan te trekken waardoor men weer een beroep op Dijks zal gaan doen. Dijks werd het afgelopen halfjaar verhuurd aan Norwich City en mocht praten met andere clubs voor een permanent vertrek, en leek definitief de overstap te gaan maken naar Engeland, maar Ajax wil hem nu niet meer laten gaan. Naar verluidt had ook PSV interesse om de verdediger in te lijven.

Mitchell heeft vrijdag een goed gesprek met Keizer gehad. Daar sprak vertrouwen uit”, zo liet de zaakwaarnemer van Dijks, Dick van Burik, weten tegenover De Telegraaf.  Ajax had geen rekening gehouden met het aanblijven van Dijks en heeft hem dan ook niet ingeschreven bij de UEFA voor de Europese wedstrijden. De clubleiding gaat er nu alles aan doen om hem alsnog speelgerechtigd te krijgen voor de ontmoeting met OGC Nice.

Dijks is na Viergever de tweede selectie speler met een aflopend contract die wel aan zijn contract wordt gehouden maar vooralsnog geen verlenging kreeg aangeboden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/07/24/dijks-krijgt-opnieuw-een-kans-van-trainer-keizer/