5 mogelijke opvolgers van Diederik Boer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Drie seizoenen lang was Diederik Boer de tweede doelman bij Ajax. Na twee seizoenen achter Jasper Cillessen te hebben gestaan in de pikorde was hij afgelopen seizoen de stand-in van André Onana. Met het vertrek van de ervaren doelman zal Ajax op zoek moeten naar een vervanger.

Ajax lijkt zich bij de zoektocht te richtten op een doelman die de concurrentie kan aangaan met André Onana. Wij van Ajax1.nl probeerden alvast een aantal mogelijke opvolgers van Boer op een rijtje te zetten.

Benjamin van Leer

Een van de weinige lichtpuntjes afgelopen seizoen bij Roda JC was Benjamin van Leer. De 25-jarige doelman speelde alle duels in de Eredivisie en hield daarin negen maal de nul. Ondanks 51 tegengoals liet de doelman een sterke indruk achter. Sterker nog, de doelman hield zijn ploeg in de play-offs meerdere malen in leven. Voornamelijk tegen Helmond Sport vervulde van Leer een heldenrol door onder andere een strafschop te keren. van Leer heeft in Kerkrade nog een contract voor twee seizoenen, maar lijkt absoluut klaar voor een stap hogerop. Zou Ajax daar net zo over denken?

Robbin Ruiter

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/mogelijke-opvolgers-diederik-boer/