Ajax verslaat Willem II met 5-0, Nouri en De Ligt scoren bij debuut

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft vanavond het bekerduel tegen Willem II met 5-0 gewonnen . Matthijs de Ligt en Abdelhak Nouri wisten bij hun debuut direct te scoren. Met een bijna compleet andere ploeg nam Ajax in de eerste ronde van het bekertoernooi tegen Willem II revanche voor de thuisnederlaag eerder dit seizoen in de competitie.

Ajax begon in vergelijking met het duel van afgelopen zondag met tien andere spelers aan de wedstrijd en begon Hakim Ziyech op zijn favoriete positie op het middenveld. Ziyech greep die kans met beide handen aan en was dan ook betrokken bij de eerste twee doelpuntenin de wedstrijd. Na voorbereidend werk van Ziyech mocht Riechedly Bazoer hard uithalen en dat betekende al snel de 1-0. Niet veel later zorgde een scherpe corner van Ziyech ervoor dat Mattijs de Ligt kon scoren bij zijn debuut. De verdediger kopte da bal onhoudbaar achter de doelman van Willem II. Vlak voor rust kreeg Cassierra de mogelijkheid op de 3-0 maar bracht keeper Lamprou redding voor de club uit Tilburg.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/09/21/ajax-verslaat-willem-ii-met-5-0-nouri-en-van-de-ligt-scoren-bij-debuut/