Sterk Ajax vergeet te winnen van PAOK

Ajax heeft het duel met PAOK Saloniki met een 1-1 stand afgesloten. De Grieken kwamen in de eerste helft, tegen de verhoudingen in, op een 1-0 voorsprong. Echter kende Ajax een doelpuntenmaker in Kasper Dolberg, de jonge Deen schoot Ajax na 58 minuten naar 1-1.

De Amsterdammers begonnen het duel sterk met na een aantal minuten een doelpunt van Kasper Dolberg. De ArenA veerde op, maar kon meteen weer gaan zitten. De goal van de 18-jarige spits werd (onterecht) afgekeurd door de dienstdoenende arbiter.

Na het buitenspeldoelpunt bleef Ajax aandringen, wat nog resulteerde in een schot op de lat van Jaïro Riedewald. De 1-0 van de Amsterdamse ploeg leek slechts een kwestie van tijd, echter was daar Campos met de 0-1 voor PAOK na een enorme blunder van Jasper Cillessen. Als reactie op de 0-1 werd het veldspel van Ajax wat minder en zodoende kregen de Grieken vlak voor rust nog een aantal mogelijkheden.

Na rust was het spelbeeld weer als vanouds, Ajax domineerde in haar eigen ArenA en creërde een aantal kansjes. Het duel kabbelde voort, echter was daar dan Kasper Dolberg na 58 minuten. De jongeling haalde hard uit van afstand en mikte de bal kalm in de linkerhoek.