Jong Ajax weet weer eens wat winnen is

Bron: www.ajaxlife.nl

Deze zonsondergang bij Jong Ajax is goed voor drie punten. © Pro Shots

Jong Ajax heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. De ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam behaalde op eigen veld een verdiende 4-1-zege op streekgenoot Telstar.

Jong Ajax begon met enkele versterkingen uit de A-selectie, te weten: Mike van der Hoorn, Thulani Serero (die zijn rentree maakte na twee maanden blessureleed), Amin Younes en Yaya Sanogo.

De zege op Telstar betekende de eerste overwinning sinds maart, toen de ploeg Fortuna Sittard met 3-0 wist te verslaan. De eerste vier duels van dit seizoen kon de ploeg amper bekoren. De beloften pakten slechts twee schamele puntjes door op eigen veld gelijk te spelen tegen Helmond Sport (1-1) en FC Eindhoven (0-0). De uitduels bij NAC Breda (3-0) en Achilles ’29 (2-1) gingen verloren.

Tegen Telstar had de ploeg een kwartiertje nodig om op stoom te komen. Daarbij moet aangetekend worden dat Donny van de Beek zijn ploeg al na twee minuten verzuimde op voorsprong te zetten. De aanvallende middenvelder schoof de bal naast het doel na een fraaie steekpass van Younes.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18236