Basisklant Younes krijgt rugnummer elf

Bron: www.ajaxshowtime.com

Amin Younes staat woensdagavond voor zijn eerste basisplaats in het shirt van Ajax en krijgt daarbij rugnummer elf, dat oorspronkelijk van Ricardo Kishna is. De Duitse jeugdinternational vervangt tegen Saint-Etiënne Viktor Fischer op de linkerflank. De Deen krijgt rust.

Younes viel al in tijdens Ajax' vorige oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg. Hij zal in Valence Arek Milik van goede voorzetten moeten voorzien. Op de rechterflank kiest Frank de Boer opnieuw voor Anwar El Ghazi. Yaya Sanogo begint op de bank.

Verder kent het elftal van Ajax geen verrassingen, want De Boer kiest voor dezelfde namen als tegen de Duitse opponent van vorige week. Het betekent dat Riechedly Bazoer en Daley Sinkgraven aankoop Nemanja Gudelj op de bank houden, terwijl de verdediging opnieuw bestaat uit Kenny Tete, Joël Veltman, Jaïro Riedewald en Mitchell Dijks. De laatste twee basisklanten zijn logischerwijs Davy Klaassen en Jasper Cillessen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89059/basisklant-younes-krijgt-rugnummer-elf