Persconferentie: over Serero, Van Ginkel, Cillesen, en meer…

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer hield zojuist een persconferentie, voorafgaand aan het duel met AZ van morgenavond. Daarin kwamen vele gespreksonderwerpen naar voren. Hieronder vind je een samenvatting.

Ten eerste ging De Boer in op Jasper Cillessen. De doelman haakte vanochtend bij de training af met een blessure. “Hij heeft de hele nacht liggen braken en hij heeft diarree. Het is afwachten, maar AZ moet mogelijk zijn”, zo stelde De Boer. Daarop aansluitend kwamen de andere keepers ter sprake. Volgens De Boer kan het nog wel een weekje of vier duren voordat Diederik Boer weer fit is. Onana zit gewoon weer op de bank, als Cillessen speelt.

Andere spelers zijn wel geblesseerd en zullen het duel met AZ moeten missen. Sigthórsson, Serero, Klaassen, Veltman, Boer en Fischer zijn er niet bij tegen AZ. “Veltman is bijna fit”, aldus De Boer. “Serero en Klaassen zijn niet fit, het middenveld wordt een puzzel, maar ik ben er wel uit.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/02/04/persconferentie-serero-van-ginkel-cillesen-en-meer/