Bezoek aan Ajax laatste strohalm voor PSV

Bron: www.vi.nl

Vi.nl blikt elk weekend vooruit op een aansprekende wedstrijd in de Eredivisie. Voor de negentiende speelronde is dat Ajax-PSV.

De laatste kans voor PSV

In de afgelopen drie seizoenen ging Ajax als achtervolger de winterstop in. Na een ijzersterke serie in de tweede seizoenshelft kroonden de Amsterdammers zich vervolgens tot landskampioen. Dit seizoen begint de ploeg van trainer Frank de Boer als koploper de tweede seizoenhelft. De seizoenstart was matig, maar na een sterke reeks in november en december werd de ploeg winterkampioen.

Ajax kent in Vitesse, FC Twente en Feyenoord de zwaarste concurrentie. PSV behoort niet tot die groep en dat is voor direct betrokkenen een grote teleurstelling. De Eindhovenaren staan elf punten achter en spelen daarom vanmiddag de wedstrijd van de waarheid. Een nederlaag betekent einde titelstrijd, waardoor de Brabanders ook op het laatste podium niet langer in de race zijn. Triest en zorgwekkend voor een club, die afgelopen seizoen tientallen miljoenen transfergeld binnen zag stromen en na donkere jaren eindelijk weer eens een gooi wilde doen naar de titel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/bezoek-aan-ajax-laatste-strohalm-voor-psv-.htm