Selectie Ajax voor duel met VVV-Venlo

Bron: ajax1.nl

De selectie van Ajax voor het treffen met VVV-Venlo is bekend. Frank de Boer heeft geen verrassende namen geselecteerd voor het treffen in de Nederlandse competitie. Mitchell Dijks keert terug van een hamstringblessure en vervangt Niklas Moisander. De Fin zit niet bij de wedstrijdselectie omdat hij zijn vijfde gele kaart ontving in de wedstrijd tegen Vitesse en dus geschorst is.

Kolbeinn Sigthórsson blijft bij de selectie. De IJslandse spits was belangrijk in het bekerduel tegen Vitesse. De van een blessure teruggekomen aanvaller scoorde twee keer tegen de Arnhemmers. Eyong Enoh is op huurbasis vertrokken naar het Engelse Fulham en daarom blijft er ruimte voor Sigthórsson. Isaac Cuenca arriveert vandaag in Amsterdam, maar VVV-Venlo-uit komt te vroeg voor hem.

De wedstrijdselectie ziet er als volgt uit:

Kenneth VermeerRicardo van RhijnToby AlderweireldChristian PoulsenChristian EriksenKolbeinn SigthórssonSiem de JongDaley BlindTobias SanaLasse SchöneDerk BoerrigterJasper CillessenDanny HoesenJody LukokiJoël VeltmanStefano DenswilViktor FischerMitchell Dijks

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/selectie-ajax-voor-duel-met-vvv-venlo-2/