'Geëscaleerde situatie bij Ajax na ruzie Jol en Blind'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

De relatie tussen Martin Jol en Danny Blind bij Ajax is flink bekoeld. Het tweetal communiceert zelfs, na een geëscaleerde ruzie over Danny's zoon Daley, buiten de trainingen en wedstrijden niet meer met elkaar. Dat meldt Voetbal International.

De hoofdredacteur van het weekblad, Johan Derksen, liet vanavond in het gelijknamige RTL-programma weten dat Jol te pas en te onpas laat ontvallen dat hij het totaal niet ziet zitten in Daley, lid van de Ajax-selectie.

Blind senior zou recent zijn hart hebben gelucht tijdens een bijeenkomst van de Bordjesclub op 29 oktober. De Bordjesclub bestaat uit oer-Ajacieden die 25 jaar of langer lid zijn van de club.

'Jol ontploft'Eén van de aanwezige bij de bijeenkomst was voorzitter Uri Coronel. Het nieuws kwam directeur Rik van den Boog en ook Jol zelf snel ter ore. Na een wedstrijd van Jong Ajax begin deze maand zou er een hoogoplopende discussie in de trainerskamer zijn ontstaan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113357/_Ge_scaleerde_situatie_bij_Ajax_na_ruzie_Jol_en_Blind_.html