De Zeeuw mist Heracles [Selectie]

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax beschikt voor de wedstrijd van dit weekeinde bij Heracles Almelo over een vrijwel fitte selectie. Ook trainer Martin Jol, die enkele dagen eerder na het duel met sc Heerenveen ziek naar huis ging, is weer volledig hersteld.

Wel gaf Jol aan tegen Heracles Demy de Zeeuw niet op te stellen. Hij geeft de middenvelder, ietwat overbelast, rust. Jol gaat er vanuit De Zeeuw op die manier volledig fit te hebben voor de wedstrijd in de Champions League tegen Auxerre, een paar dagen later.

De coach mist op het kunstgras in Almelo wel Nicolas Lodeiro, Kenneth Vermeer en Oleguer, allen langdurig geblesseerd. Jol zei nog niet of hij centraal achterin André Ooijer danwel Toby Alderweireld opstelt. Mogelijk houdt hij rekening met het gegeven dat Ooijer enkele dagen later in Auxerre wegens een schorsing niet beschikbaar is.

De wedstrijdselectie bestaat uit volgende achttien spelers:

Maarten StekelenburgJeroen VerhoevenGregory van der WielToby AlderweireldJan VertonghenVurnon AnitaEyong EnohMiralem SulejmaniChristian EriksenMounir El HamdaouiSiem de JongUrby EmanuelsonAndré OoijerLuis SuarezRasmus LindgrenTeemu TainioDaley BlindMido

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113083/De_Zeeuw_mist_Heracles__Selectie_.html