Oefenwedstrijd Nederland-Japan: Oranje veruit favoriet (16 november 2013)

Bron: www.nieuwslog.nl

Zaterdag 16 november speelt Nederland in Genk tegen Japan. De Aziaten reizen met enkele sterke spelers af naar Genk. Het duel wordt daar overigens gespeeld in verband met regels van de FIFA. Het duel mocht namelijk niet in ons eigen land worden afgewerkt, omdat Japan in die week zelf oefent in Belgiƫ, Nederland speelt desondanks volgens de FIFA wel officieel thuis. Oranje is volgens Betsson wel duidelijk de favoriet, ondanks het ontbreken van Van Persie. Gaat het deze rol ook vervullen?

Enkele sterkhouders binnen de selectie van Alberto Zaccheroni, de Japanse bondscoach, zijn natuurlijk Keisuke Honda (CSKA Moscow), Shinji Kagawa (Manchester United), Atsuto Uchida (Schalke 04) en Yugu Nagatomo (Inter Milan). Dit zijn spelers die in grote competitie heel goed uit de voeten komen.

Ook het Nederlands Elftal treedt aan met spelers van (minstens) dat kaliber. Denk aan Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Nigel de Jong en Kevin Strootman.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235206-oefenwedstrijd-japan-nederland-oranje-veruit-favoriet-16-november-2013/