Live Ajax – Sparta: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na de heerlijke 1-2 overwinning op Lille OSC staat er voor Ajax zondag weer een competitiewedstrijd op het programma en is Sparta de tegenstander in de Johan Cruijff Arena . Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – Sparta staat voor de 54ste keer op het programma en daarvan won Ajax er veertig. De laatste keer dat Sparta wist te winnen in Amsterdam was in 1989 (1-2). Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor Ajax door doelpunten van Van de Beek en Gravenberch. Sparta vinden we momenteel terug op een tiende plaats op de ranglijst met 23 punten uit 21 wedstrijden. Ajax is koploper met 53 punten uit 21 wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/02/20/live-ajax-sparta-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/