Lang kiest voor speeltijd: 'Een lastige beslissing'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Noa Lang trekt de deur bij Ajax achter zich dicht, en dat was een lastig besluit, meldt zijn zaakwaarnemer Bart Baving van Wasserman aan Ajax Showtime. Vlak nadat op maandagavond laat de laatste handtekeningen waren gezet, legde hij uit dat Lang even 'niet met het hart' dacht en kiest voor speeltijd bij Club Brugge.

Het verhaal van Lang is bekend. Hij ging in de zomer van 2013 van Feyenoord naar Ajax, al van kleins af aan zijn droomclub. In Amsterdam doorliep hij de jeugdopleiding en ondanks veel fysieke tegenslag haalde hij via de beloften het eerste elftal. In september van 2018 maakte hij in de beker zijn debuut en hij speelde zich in de maanden erna in de selectie onder Erik ten Hag. Een vaste plek veroverde hij niet meteen, dus werd hij vorig seizoen in de winterstop verhuurd aan FC Twente. Daar deed hij het uitstekend, alvorens hij terugkeerde in Amsterdam. Met Ajax deed deed hij deze zomer de volledige voorbereiding mee.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134680/lang-kiest-voor-speeltijd-een-lastige-beslissing