Goed nieuws voor Ajax: CL wordt uitgespeeld

Bron: www.ajaxshowtime.com

Goed nieuws voor Ajax. Zoals verwacht wordt de Champions League dit seizoen uitgespeeld. De UEFA maakt woensdagmiddag bekend dat het miljardenbal tussen 12 en 23 augustus in Lissabon afgemaakt wordt.

Voor Ajax is het van groot belang dat de Champions League uitgespeeld wordt. De Amsterdammers plaatsen zich namelijk rechtstreeks voor de Champions League in het volgende seizoen als de winnaar van dit seizoen zich ook via de eigen competitie plaatst voor de editie van de komende jaargang.

In de Champions League hebben RB Leipzig, Atalanta Bergamo, Atl├ętico Madrid en Paris Saint-Germain zich al geplaatst voor de kwartfinales. Acht andere ploegen strijden nog om de vier overgebleven tickets voor de kwartfinales. Voor Ajax is het dus te hopen dat de winnaar van de Champions League zich ook via de eigen competitie weet te plaatsen voor de Champions League van volgend seizoen. Op dit moment zou Ajax play-offs moeten spelen als Atl├ętico Madrid, Napoli of Olympique Lyon de Champions League zou winnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/132268/goed-nieuws-voor-ajax-cl-wordt-uitgespeeld