‘Slechts een kwestie van tijd dat Ajax zich bij PSV gaat melden voor Bergwijn’

Bron: ajaxfanzone.nl

De geruchten dat Ajax interesse zou hebben in PSV-aanvaller Steven Bergwijn deden onlangs aardig wat stof opwaaien (zie eerdere berichten hieronder). De Oranje-international schijn techter nog altijd hoog op het verlanglijstje van directeur voetbalzaken Marc Overmars te staan. Volgens De Telegraaf-journalist Mike Verweij is het zelfs slechts een ‘kwestie van tijd’ voordat de Eindhovenaren bericht van Ajax kunnen verwachten. “Het staat min of meer vast dat Ajax zich gaat melden voor Bergwijn. Alleen het is nog even afwachten op het moment waarop”, verzekert Verweij dinsdagavond in de podcast van zijn werkgever. Volgens de Ajax-watcher zullen er eerst echter uitgaande transfers gerealiseerd moeten worden: “De Raad van Commissarissen van Ajax wil dat er eerst een speler verkocht wordt.”

“Je kunt niet vol inzetten op Bergwijn en dan riskeren dat Hakim Ziyech en David Neres niet vertrekken”, aldus Verweij. Ziyech wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek en onder meer Real Madrid, Bayern München en een aantal Engelse topclubs zouden op de handtekening van de Marokkaans international azen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/29/slechts-een-kwestie-van-tijd-dat-ajax-zich-bij-psv-gaat-melden-voor-bergwijn/