JUICHEN!

Bron: www.afca.nl

Een geweldige week voor ons aller Ajax ligt achter de rug. De dronken roes van klaterend succes zal nog wel even aanhouden. Toch kijken we, de veroverde glorie hieronder resumerend, ook vast likkebaardend wat vooruit.

Allereerst was er het goede nieuws dat de directie ook na dit mooie jaar aanblijft. Edwin van der Sar en Marc Overmars lieten weten net lekker bezig te zijn en haalde sluimerende onrust weg door zichzelf uiterst bekwaam te hebben beoordeeld en dus meer dan geschikt te achten Ajax verder de toekomst in te loodsen. Een zucht van verlichting is al dagen voelbaar rondom de Ajax burelen.

Daarna was er de officiële presentatie en beëdiging als commissaris, in het kundig controlerend orgaan van de nv, de rvc, van het meest multifunctionele clubicoon dat Ajax kent, Danny Blind. De club en haar gevolg krijgt een geweldige boost met het binnenhalen van de Zeeuwse visionair, die voor de tiende keer zijn kwaliteiten ten dienste van roemrucht Ajax gaat stellen. Hulde voor Leo van Wijk die Danny ondanks vele moeilijkheden binnensleepte. Wat zouden we zonder deze Cruijffiaan moeten!

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/juichen/