KJH, Kluivert en Lang in wedstrijdselectie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax kan zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen gewoon beschikken over Klaas-Jan Huntelaar en Justin Kluivert. Beide aanvallers zijn fit genoeg bevonden en zijn door trainer Erik ten Hag opgenomen in de wedstrijdselectie. Middenvelder Noa Lang maakt zijn officiële debuut in de wedstrijdgroep, zo meldt Ajax.nl.

Ten Hag liet vrijdagmiddag tijdens de persconferentie nog weten dat Kluivert en Huntelaar twijfelgevallen zijn voor het duel van zondag. Beide spelers trainden zaterdagochtend nog apart van de groep, maar zijn toch opgenomen in de wedstrijdselectie.

Lang speelt dit seizoen voornamelijk in Jong Ajax al maakte hij eerder dit seizoen al wel zijn officieuze debuut in het eerste elftal van Ajax. In een oefenduel met Olympique Lyon viel hij acht minuten voor tijd in. Bovendien was hij mee op trainingskamp naar Portugal waar hij speelde in de oefenwedstrijd tegen MSV Duisburg.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/111224/kjh-kluivert-en-lang-in-wedstrijdselectie