Drie dingen die je moet weten over Ajax - Feyenoord

Bron: www.ajaxlife.nl

Zondag helaas geen Dolberg om van te profiteren. © Pro Shots

Een nieuw jaar; een nieuwe trainer. Hoewel Ajax met een goed gevoel toewerkt naar een inhaalrace, is de situatie erg fragiel. Wanneer de Amsterdammers zondag puntverlies oplopen, wordt het erg lastig om PSV nog te achterhalen. Daarom hier drie dingen die je moet weten over Ajax - Feyenoord.

Opties op links Ajax eindigde het jaar met een volle ziekenboeg. Vooral achterin vielen er veel slachtoffers te betreuren. Door blessures van Daley Sinkgraven, Max Wöber en Nick Viergever, werd Mitchell Dijks maar weer eens opgetrommeld en stond Frenkie de Jong in het centrum van de verdediging.

Een aantal weken later zijn noodgrepen niet meer nodig. Ajax kocht de Argentijnse back Nicolás Tagliafico van Independiente en zag Wöber tijdens het trainingskamp in Portugal zijn rentree maken. Of eerstgenoemde zondag direct in de basis start wil Ten Hag niet verklappen, wel geeft hij de Argentijn na dat hij zich snel heeft aangepast.

In de selectie is door deze twee linkspoten overigens geen plaats voor Dijks. De verdediger mag deze transferperiode nog vertrekken.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23299