Hoe gaat het met Ricardo van Rhijn?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ricardo van Rhijn vertrok vorig seizoen naar onze zuiderburen om te gaan voetballen bij Club Brugge. Hier werd hij herenigd met oud-Ajacied Stefano Denswil. Van Rhijn kende een goede seizoenstart maar speelde in de tweede seizoenshelft amper.

Prijs

De rechtsback begon bij Club Brugge gelijk met een prijs. In de wedstrijd om de Belgische Supercup won Club met 2-1 van Standard Luik. Van Rhijn zat de hele wedstrijd op de bank maar kon toch meedingen in de feestvreugde. Het duurde echter wel even tot hij zijn eerste minuten kon maken in het shirt van Club Brugge. Op speeldag 5 debuteerde hij tegen hetzelfde Standard waarin Club Brugge uiteindelijk met 2-2 gelijkspeelde. Langzaam maar zeker ontwikkelde Ricardo van Rhijn zich tot een vaste waarde in het elftal van trainer Michel Preud’homme.

Champions League

Zo speelde de verdediger dit seizoen ook alle wedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Bij Club zouden ze die zes wedstrijden echter graag willen vergeten. Club behaalde in een poule met Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen geen enkel punt en werd daardoor stijf laatste in de poule.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/hoe-is-het-met-ricardo-van-rhijn/