Reacties voetbalwereld medeleven Nouri stromen binnen: ‘Mijn hart huilt, je had ons nog zoveel te geven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax bracht donderdagmiddag het nieuws naar buiten dat Abdelhak Nouri ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen nadat hij afgelopen zaterdag als gevolg van hartritmestoornissen in elkaar zakte. De middenvelder is inmiddels wel vrijgegeven voor medisch vervoer en zal waarschijnlijk op korte termijn naar Amsterdam worden gebracht.

De reacties uit de voetbalwereld stromen sindsdien binnen.  Spelers en oud-spelers Sergio Ramos, John Heitinga, Ruud van Nistelrooij, Mark van Bommel en Patrick Kluivert spreken hun medeleven uit, net als clubs als onder andere Olympique , Lyon,Werder Bremen, Feyenoord, PSV, AZ en FC Utrecht. ‘Ik hou van je broer’, stuurt Donny van de Beek met daarbij een foto van hen beiden als jeugdspelers van Ajax. Ook voormalige trainer van Ajax; Frank de Boer, toont zich aangeslagen door het nieuws: “Mijn hart huilt. Wat gaan we je missen Appie op de velden. Je had ons nog zoveel te geven”, schrijft de huidige coach van Crystal Palace op Instagram.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/07/13/reacties-voetbalwereld-medeleven-nouri-stromen-binnen-mijn-hart-huilt-je-had-ons-nog-zoveel-te-geven/