El Ghazi valt ook af bij selectie Jong Oranje

Bron: www.ajaxshowtime.com

Art Langeler maakte vrijdagmiddag de selectie van Jong Oranje bekend en Anwar El Ghazi en Kenny Tete zijn de meest opvallende afwezigen in de selectie van de beloftes. Dit meldt Ons Oranje.

El Ghazi kwam deze week in opspraak na een incident met Peter Bosz. De buitenspeler zou de coach van de Amsterdammers hebben geduwd op de training. Hij werd uit het eerste elftal gezet, moet een maand in Jong Ajax spelen en dit lijkt ook direct gevolgen te hebben voor zijn plek in het team van Langeler. Tete is al enkele maanden wisselspeler bij Ajax. Hij en El Ghazi zaten nog wel in de voorselectie.

Jaïro Riedewald en Riechedly Bazoer zitten wel bij de selectie van Jong Oranje. De twee moeten het bij Ajax momenteel ook doen met invalbeurten, maar de oud-coach van PEC Zwolle is de Ajacieden nog niet vergeten. Oud-Ajacied Ricardo Kishna en Ajax-huurling Richairo Zivkovic zitten ook bij de selectie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/100261/el-ghazi-valt-ook-af-bij-selectie-jong-oranje