Groenendijk: 'Verwacht open duel tussen Ajax en Utrecht'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In een uitgebreid interview met Ajax Showtime blikt oud-Ajacied Alfons Groenendijk, die tevens een verleden heeft bij FC Utrecht, vooruit op de wedstrijd tussen Ajax en de Utrechters van aankomende zondag (12.30 uur). 'Ik verwacht dat het een open wedstrijd wordt. Beide ploegen zullen op zoek gaan naar de goal', vertelt de voormalig trainer van onder meer Jong Ajax.

De oefenmeester is van mening dat net als bij Ajax de kracht van FC Utrecht voorin ligt. 'Met Haller en Zivkovic voorin en daarachter Barazite. Wat de zwakke punten zijn? Utrecht heeft pas één keer gewonnen. Een thuiswedstrijd tegen Sparta is natuurlijk wel anders dan uit bij Ajax. Dit Utrecht is nog niet zo goed als de jaren hiervoor, toen ze weleens in staat waren om in de ArenA te winnen. En ze hebben wel een jasje uitgedaan met het vertrek van Letschert en Ramselaar', vertelt de analist van FOX Sports.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99475/groenendijk-verwacht-open-duel-tussen-ajax-en-utrecht