[Verslag…soort van…] Ajax blameert zichzelf in Rusland: 4-1…

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Op de drempel van de Champions League werden alle zwakke punten van Ajax zichtbaar. De bal werd weer inspiratieloos van voet naar voet geschoven in de verdediging en bij elke opportunistische bal van de Russen was er paniek.

De vierde kans was dan ook raak. Een voorzet werd simpel binnen gekopt achter Cillessen. De keeper die dit zinkende schip mag verlaten kreeg er nog drie om zijn oren in de tweede helft. Het niveau dat Ajax op de mat legde ging weer ver over die absolute ondergrens die zaterdag nog was bijgesteld. Machteloos, krachteloos, inspiratieloos en nog veel meer worden die eindigen op ‘loos’ komen een beetje in de buurt van het spel van Ajax. Ajax werd in zijn hemd gezet, vernederd in Europa. Uitzicht op beter is er niet. In Rotterdam zingen ze alweer voorzichtig hun Ajax is dood-liedje. Bijna 50 jaar geleden kwam dat ze duur te staan. Maar dit zijn andere tijden. Een Ajax zonder hoop.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/24/verslag-soort-van-ajax-blameert-zichzelf-rusland-4-1/