Traoré is tegen FK Rostov al inzetbaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Bertrand Traoré kan komende dinsdag al in actie komen voor Ajax tijdens de belangrijke Champions League-play off wedstrijd tegen FK Rostov. Het 20-jarige talent, dat een jaar wordt gehuurd van Chelsea, probeert zo snel mogelijk bij de selectie van Peter Bosz aan te sluiten, zo weet De Telegraaf.

“Traoré staat al op het punt Londen te verlaten. Hij vestigt zich met onmiddellijke ingang in de hoofdstad en kan dinsdag al meedoen in de play-off tegen het Russische Rostov. De speler staat volledig achter een terugkeer naar Nederland, ook al is die niet permanent. Hij en zijn familie vinden het leven hier prachtig en de Eredivisie kent hij inmiddels op zijn duimpje.”

Verder valt ook te lezen dat de in Burkina Faso geboren aanvaller al lange tijd bovenaan het wensenlijstje van Peter Bosz stond. “De mogelijkheid om bij een Nederlandse topclub Champions Leaguevoetbal te kunnen spelen, de wetenschap dat hij elke week aan de bak kan én de kans om weer met Peter Bosz te werken deden de Afrikaanse goaltjesdief besluiten in het vliegtuig te stappen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/traore-tegen-rostov-al-inzetbaar/