Bosz: ‘Zelfde basiself als tegen Marseille: Younes op de bank’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf meldt dat Peter Bosz vanavond tijdens het eerste duel tegen PAOK lijkt vast te houden aan zijn basisopstelling van de laatste oefenwedstrijd tegen Olympique Marseille. Ten opzichte van dat duel keert Amin Younes terug in de selectie. De kans is volgens de krant echter groot dat de buitenspeler op de bank zal beginnen.

Hoewel Nick Viergever niet goed speelde tegen Olympique Marseille, lijkt het te vroeg voor een basisplaats voor Heiko Westermann. ,,Hij loopt qua fitheid een weekje achter op de andere spelers, maar is natuurlijk wel verder dan Milik. Als ik zou willen, dan kan hij morgen (vandaag, red.) spelen”, zei Bosz, die echter voor Viergever lijkt te opteren.

45.000 supportersEen meevaller voor Bosz en zijn spelers is dat het aantal verkochte entreebewijzen sinds woensdag van 22.500 naar meer dan 40.000 schoot. ,,Omdat ook op de wedstrijddag via internet kaarten zijn te bestellen, hopen we op 45.000 supporters”, zei directeur Dolf Collee.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Cillessen, Tete, Veltman, Viergever, Dijks, Klaassen, Riedewald, Van de Beek, El Ghazi, Dolberg, Cassierra

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/26/bosz-zelfde-basiself-als-tegen-marseille-younes-op-de-bank/