Sigthórsson en Kishna erbij tegen Dnipro

Bron: www.ajaxshowtime.com

Niki Zimling en Victor Fischer zijn op dit moment de enige spelers die niet wedstrijdfit zijn voor de wedstrijd tegen Dnipro die donderdag om 21.05 uur wordt afgetrapt in de Amsterdam Arena. Frank de Boer gaf woensdagmiddag in de persconferentie aan dat Fischer mogelijk zaterdag in de uitwedstrijd met de Graafschap na dertien maanden toekijken weer minuten zal maken voor Jong Ajax. Niklas Moisander en Nicolai Boilesen zitten ondanks blessureleed bij Heerenveen gewoon bij selectie.

Kishna zit na een disciplinaire schorsing die hem tegen Heerenveen buiten de selectie hield wel weer bij het keurkorps van De Boer. De Ajax-trainer had een goed gesprek met de linksbuiten. 'Hij gaf aan dat hij het begrepen had. Ik heb al eerder aangegeven dat er geen ramp gebeurd is, maar ik vind dat hij te ver ging en dan moet ik mijn maatregelen nemen. Daarna moet je het ook glad kunnen strijken en dat is nu gebeurd', aldus de coach.

De volledige selectie ziet er als volgt uit:

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/86605/sigthorsson-en-kishna-bij-selectie-dnipro.html