Game Talk van Opa Spoor: PEC Zwolle – Ajax

Bron: www.afca.nl

Zwolle-uit: altijd moeilijk. Boertje heeft het al gezegd. Zeker na zo’n wedstrijd in Manchester. Dat wordt weer de accu opladen dus. Helaas maar waar.

Goed nieuws de laatste dagen. De incompetente en geld verslindende Aat gaat pleitte, Flappie komt terug. Niet als keeper natuurlijk. Laat maar komen, wel met een beetje bijscholing natuurlijk.

Zwolle-uit betekent ook een weerzien met Japie Stam die er uiteindelijk voor koos om toch maar daar te blijven. Leuk te lezen de dag voor de wedstrijd: Japie was als kleine Japie al voor Ajax.

Helaas weer een wedstrijd op kunstgras, dat blijft toch wennen.

Vlak voor de wedstrijd haakt Moisander af. Ziek helaas. Dijkkie is zijn vervanger en gaat links spelen. Daley (moet ik dat contract nu zelf gaan printen Overmars?) gaat naar het midden. Siem de Jong, Eriksen en Enoh spelen op het middenveld. Voorin Babel centraal tussen Dirk en Fischer.

Voor de wedstrijd is er een leuke Zwolse tifo en een huldiging door een of andere dorpsgek voor Zwolse Diederik die zo vaak zijn doel schoon houdt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/game-talk-van-opa-spoor-ajax-pec-zwolle/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-pec-zwolle