[Exclusief] De (ex)-Ajacied van de week

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Een speciale editie van de ex-Ajacied van de week verkiezing. Deze week hebben we besloten om ook de huidige Ajacieden die voor hun land uitkwamen in de editie op te nemen. Veel interlandvoetbal dus, alleen Tom Overtoom haalde als clubvoetballer de lijst. Terug van weggeweest is Luis Suarez. In Engeland zit de Uruguayaan een schorsing uit maar dat belet hem niet om voor zijn land uit te komen. Dit weekend was hij weer zoals we hem kennen, irritant maar doeltreffend. Met twee doelpunten werd hij winnaar van de (ex) Ajacied van de week verkiezing.

Luis SuarezSuarez, bij Liverpool nog altijd op de bank wegens een schorsing, kon voor zijn natie weer laten zien waar hij om bekend staat: scoren en duiken. Met een theatrale schwalbe tegen Yotun Flores forceerde hij een rode kaart voor de Peruviaan.

Via een penalty wist het enfant terrible zijn land op voorsprong te zetten, 0-1. Jefferson Farfan scoorde nog tegen, maar Suarez was op dreef en schoot ook de 1-2 binnen. Het was een belangrijke overwinning voor de Urugayanen op Peru. Het land staat nu 5de wat recht geeft op een barrageduel tegen hoogstwaarschijnlijk Nieuw-Zeeland.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/exclusief-de-ex-ajacied-van-de-week-5/