Gehavend pover Ajax komt niet in problemen in bekerduel tegen FC Den Bosch (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ondanks een waslijst aan afwezigen door onder andere een griepgolf heeft Ajax zonder een centje pijn de laatste zestien in de KNVB-beker bereikt. Eerstedivisieclub FC Den Bosch was in het geheel geen partij voor de regerend landskampioen, die een eenvoudige 2-0 zege boekte. De nieuwe Ajax-doelman Geronimo Rulli maakte zijn debuut in de hoofdstad van Noord-Brabant. De Argentijn beleefde een rustige avond, want de thuisploeg kon aanvallend totaal geen vuist maken.

Het bekerduel in Den Bosch was een tussendoortje voor Schreuder richting de komende Eredivisieduels tegen FC Twente (thuis) en Feyenoord (uit). Met het oog op die eerste krachtmeting van komende zaterdag baart de griepgolf in zijn selectie Schreuder zorgen. Naast Steven Berghuis, Steven Bergwijn en Mohammed Kudus, die afgelopen zondag tegen NEC al geveld waren door ziekte, ontbraken Jurriën Timber en Edson Alvarez om diezelfde reden. Schreuder merkte op dat zij allemaal actief zijn geweest op het WK in Qatar en vroeg zich af of die inspanning van invloed zou zijn geweest op hun weerstand.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/01/12/gehavend-pover-ajax-komt-niet-in-problemen-in-bekerduel-tegen-fc-den-bosch-incl-fotos/