Live Ajax – Napoli: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond in de groepsfase van de Champions League de thuiswedstrijd tegen Napoli. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax speelde in het verleden slechts twee keer tegen Napoli. In het seizoen1969/1070 trof Ajax de Italiaanse ploeg in het toenmalige Europa Cup 3 toernooi. In Italie werd met 1-0 verloren maar de return in Amsterdam werd na verlenging met 4-0 gewonnen door onder meer drie doelpunten van Ruud Suurendonk (foto)

Letexier aangesteld als arbiterDe Franse scheidsrechter François Letexier is door de UEFA aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Letexier wordt in de Johan Cruijff Arena geassisteerd door Cyril Mugnier en Mehdi Rahmouni. Jérémy Stinat is de vierde official en Tomasz Kwiatkowski is de VAR van dienst.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/10/03/live-ajax-napoli-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/