Live Ajax – SC Cambuur: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdag de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – SC Cambuur staat voor de achtste keer op het programma en daarvan won Ajax er zeven en werd het een keer gelijk. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 9-0 overwinning voor Ajax. De doelpunten werden toen gemaakt door Timber, Berghuis, Mazraoui, Neres (2x), Tadic, Daramy, Haller en Danilo. Cambuur vinden we momenteel terug op een tiende plaats met vier punten uit vier wedstrijden. Ajax is gedeeld koploper met twaalf punten uit vier wedstrijden. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint zaterdag om 16:30 uur.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/09/02/live-ajax-sc-cambuur-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/

Gegevens